rumah di baros kebakaran


Jakwir-jakwir ana kabar duka geh, dudu dudu, dudu masalah korona tapi kabar duka soale ana musibah kebakaran, lagi bengi Jumat (27/3) malam alias malam Sabtu, nang desa bros kecamatan Ketanggungan Kabupaten Brebes sekitar jam 20.00 WIB jebule ana umah sing kebakaran.

Luwih tepate nang desa baros blok jembatan gantung, kejadian kebakaran kuwe menimpa warga Baros sing arane yu Surini. Jareneta mugane umahe yu Surini bisa kebakaran soale ana korsleting listrik, tapi untunge laka korban jiwa nang musibah kebakaran kuwe.

Tapi ya arane musibah kebakaran walaupun laka korban jiwa tapi ya tetep bae ana kerugianne, jare kerugiane yu Surini kuwe kurang luwih sekitar 50 juta, akeh juga yah. Kanggo yu Surini sing sabar ya yu, anggap bae kiye ujian sing pan naikna derajate njenengan yu.